65
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 φλ
- γάλα φρέσκο 100 ml
- ελαιόλαδο 100 ml
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 3 τμχ
- γραβιέρα 100 γρ
- λιαστές ντομάτες 6 τμχ
- ελιές 6 τμχ
- βασιλικός 0.5 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 1½ φλιτζ. τσαγιού Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, κοσκινισμένο + λίγο επιπλέον για τη φόρμα 100 ml γάλα φρέσκο 100 ml ελαιόλαδο 1 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 3 αυγά 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη 6 λιαστές ντομάτες (από βάζο), στραγγισμένες από το λάδι 5-6 ελιές κατά προτίμηση Καλαμών, κομμένες σε φετάκια (χωρίς το κουκούτσι), αν θέλουμε τα φύλλα από 1/2 ματσάκι βασιλικό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr