Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 125 γρ
- ζαμπόν 150 γρ
- γαλοπούλα 150 γρ
- κασέρι 2.5 φλ
- γραβιέρα 2.5 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
Υλικά - 4 αυγά - 125 γρ. βούτυρο - 150 γρ. ζαμπόν καπνιστό σε κύβους (ή γαλοπούλα) - 2 ½ φλ. τσ. κασέρι τριμμένο ή γραβιέρα μαλακή - 1 ½ φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ - 1 κ.γ. αλάτι - Πιπέρι - Ρίγανη
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr