by admin

Αμυγδαλόπαστα-Αμυγδαλωτά-Μάρζιπαν

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά 125 γρ. άχνη ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική200 γρ. Πούδρα αμυγδάλου 1 αυγό3 κ.σ. ανθόνερο* Αντί για ανθόνερο μπορούμε να βάλουμε εσάνς αμυγδάλου και να προσθέσουμε και 1 κ.σ. νερό.ΕκτέλεσηΑνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη. Για να μην ξεραθεί την τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη. Μπορούμε να τη χρωματίσουμε με χρώματα ζαχαροπλαστικής και να τη χρησιμοποιήσουμε είτε ως γέμιση σε γλυκά ή να φτιάξουμε διακοσμητικά στολίδια για τα γλυκά μας.  Μπορούμε αφού χρωματίσουμε την πάστα να φτιάξουμε λουλουδάκια φύλλο φύλλο
Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά
Περισσότερες συνταγές: αμυγδαλωτά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το hungryforhungry.blogspot.com