165
Υλικά
- ζάχαρη 125 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ανθόνερο 3 κσ
Υλικά 125 γρ. άχνη ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική200 γρ. Πούδρα αμυγδάλου 1 αυγό3 κ.σ. ανθόνερο* Αντί για ανθόνερο μπορούμε να βάλουμε εσάνς αμυγδάλου και να προσθέσουμε και 1 κ.σ. νερό.ΕκτέλεσηΑνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη. Για να μην ξεραθεί την τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη. Μπορούμε να τη χρωματίσουμε με χρώματα ζαχαροπλαστικής και να τη χρησιμοποιήσουμε είτε ως γέμιση σε γλυκά ή να φτιάξουμε διακοσμητικά στολίδια για τα γλυκά μας. Μπορούμε αφού χρωματίσουμε την πάστα να φτιάξουμε λουλουδάκια φύλλο φύλλο
Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.com