264
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 2 ποτ
- λάδι 1 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- αμύγδαλα 1.5 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 ποτ
- σιμιγδάλι 2 ποτ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
ΥΛΙΚΑ2 ποτ του νερου χυμο πορτοκαλιου1 ποτ του νερου λαδι ελαφρυ1 ποτ του νερου ζαχαρη1 1/2 κουπα αμυγδαλα ψιχα περασμενα απο το μουλτι2 ποτ του νερου αλευρι για ολες τις χρησεις2 ποτ του νερου σιμιγδαλι οτι εχετε1 κουτ του γλυκου μαγειρικη σοδα1κουτ του γλυκου κανελα1/2 κουτ του γλυκου και λιγο λιγοτερο γαριφαλο1 φακελακι μπεικιν
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com