91
Υλικά
- πλευρώτους 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- χαλούμι 100 γρ
- ένταμ 100 γρ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- πιπέρι 0.33 κγ
- άνηθος 1 ματσ.
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Μια πολύ ωραία επιλογή για ένα φιλικό τραπέζι είναι πάντα οι πίτες, είτε τις σερβίρουμε για ορεκτικό, είτε για ένα έξτρα συνοδευτικό σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πιάτα μας, σαφώς και δεν "κομίζω γλαύκας εις Αθήνας"... απλώς το υπενθυμίζω και έρχομαι να σας δώσω μια πρόταση για μανιταρόπιττα.
Και μάλιστα, ανοιχτή και με πολύ άρωμα! Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, που την διαφοροποιούν από άλλες εκδοχές πολύ αγαπημένες επίσης.
Μια πολύ ωραία επιλογή για ένα φιλικό τραπέζι είναι πάντα οι πίτες, είτε τις σερβίρουμε για ορεκτικό, είτε για ένα έξτρα συνοδευτικό σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πιάτα μας, σαφώς και δεν "κομίζω γλαύκας εις Αθήνας"... απλώς το υπενθυμίζω και έρχομαι να σας δώσω μια πρόταση για μανιταρόπιττα.
Και μάλιστα, ανοιχτή και με πολύ άρωμα! Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, που την διαφοροποιούν από άλλες εκδοχές πολύ αγαπημένες επίσης.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com