113
Υλικά
- ζύμη κουρού 1 φύλλα
- μορταδέλλα 150 γρ
- πράσα 1 τμχ
- σχοινόπρασο 4 κσ
- ντοματίνια 20 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
- γάλα 30 γρ
- μοτσαρέλα 150 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- μπούκοβο 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
1 ΦΥΛΛΟ ΚΟΥΡΟΥ 150 ΓΡ. ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ FERRANO IFANTIS 1 ΠΡΑΣΟ 4 Κ.Σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 20 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT 2 ΑΒΓΑ 150 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 30 ΓΡ. ΓΑΛΑ 150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ 150 ΓΡ. ARLA AΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ 1 Κ.Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΟ 3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr