41
Υλικά
- ψωμί 6 φέτ
- τόνος 160 γρ
- μαγιονέζα 4 κσ
- κολοκύθια 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ντοματίνια 8 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- barbeque sauce 1 κσ
- κέτσαπ 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 5 κσ
Ναι, το δοκιμάσαμε κι ετσι και είναι απίστευτα νόστιμο.Είναι γεύση μεταξύ πίτσας και au gratin. Αν και το συγκεκριμένο δεν έχει ίχνος τυριού.Ελαφρύ, σερβίρεται με ιδιαίτερη σως καπνιστού αρώματος.Η βάση του είναι φρυγανισμενο ψωμί, στο οποίο απλώνεται ένα μίγμα τονοσαλατας, γαρνιρεται με λαχανικά, ψήνεται και στο τελείωμα ραντιζεται με μπαλσάμικο. Αρωματικά κυριαρχεί το φρέσκο θυμάρι και το σκόρδο(μόνο ως άρωμα, το τονίζω) .
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com