62
Υλικά
- γλυκοπατάτα 2 τμχ
- κύμινο 1.5 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- κόλιανδρο 1.5 κγ
- κόλιανδρο 1 ματσ.
- αλεύρι μαλακό 1 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
Ένας εναλλακτικός και νόστιμος τρόπος μαγειρέματος της τόσο θρεπτικής γλυκοπατάτας. 2 μετρίου μεγέθους γλυκοπατάτες 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο 2 σκελίδες σκόρδο 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σκόνη 1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι μαλακό φρέσκο χυμό από ένα λεμόνι σουσάμι για το γαρνίρισμα αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr