259
Υλικά
- φαρίνα 1.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βούτυρο 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αυγά 3 τμχ
- γάλα 0.67 κούπα/ες
- γάλα 1.5 λτ
- κορν φλάουρ 6 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 5 κσ
- κρόκοι 3 τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- ζάχαρη 1.5 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
Υλικά 1,5 κούπα ινδοκαρυδο, 1,5 κούπα φαρίνα, 1 κγ μπεικιν, 23 κούπας βούτυρο, 1κουπα Ζάχαρης, 3 αυγά χωρισμένα, 23 κούτας γάλα, ξύσμα πορτοκάλι. Για την κρέμα: 1,5 λίτρο γάλα, 6 κσ κορνφλάουρ, 5κσ σιμιγδάλι ψιλό, 3 κρόκους, 1 ποτήρι ζάχαρη, βανίλια Για την επικάλυψη γκαρνί κ ινδοκαρυδο. Για το σιρόπι: 1,5 κούπα νερό 1,5 ζ άχαρη, 2 κσ βούτυρο, ξύσμα λεμονιών.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com