40
Υλικά
- γάλα σόγιας 1 φλ
- νιφάδες βρώμης 0.5 φλ
- μύρτιλα 80 γρ
- σιρόπι αγαύης 1 κσ
- σταφίδες 1 κσ
- σπόροι chia 0.5 κσ
- πεκάν 1 κσ
- καρύδια 1 κσ
Πριν από καιρό σας είχα μιλήσει για την συνήθεια των ξένων να φτιάχνουν αποβραδίς το πρωινό τους σε βαζάκι κ να το καταναλώνουν το επόμενο πρωί. Σας άρεσε πολύ η ιδέα κ εδώ σας προτείνω μια νέα εκδοχή με μύρτιλλα, ζακυνθινή σταφίδα για γλυκιά γεύση, άρωμα λεμονιού κ λίγα πεκάν ή καρύδια για τραγανιστή υφή. Είναι απλά υπέροχο! Δοκομάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr