274
Υλικά Για το παντεσπάνι 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει 30 γρ. κακάο 130 γρ. ζάχαρη 4 αυγά Για το σιρόπι 140 γρ. νερό 120 γρ. ζάχαρη 1 σφ. κονιάκ Για την κρέμα 300 γρ. κρέμα γάλακτος 70 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. πραλίνα φουντουκιού 1 κ.γ. υγρή βανίλια Για επικάλυψη με γκαναζ 400 γρ. κρέμα γάλακτος 200 γρ. κουβερτούρα 65% κακάο 125 γρ. κουβερτούρα γάλακτος Λίγα κερασάκια
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com