83
Υλικά
Παντεσπάνι
140 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
35 γρ. κακάο
1 βανίλια
150 γρ. ζάχαρη
5 μεγάλα αυγά
Σιρόπι
150 γρ. νερό
100 γρ. ζάχαρη
30 γρ. κονιάκ
Για την γέμιση
500 γρ. γάλα
40 γρ. κον φλαουρ
50 γρ. ζάχαρη
2 κρόκους αυγών
1 κ.γ. εκχ. Βανίλιας
1 κ.γ. αλάτι στη μύτη
Για την επικάλυψη - στολισμό
500 ml. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Κερασάκια
Ελβετική βουτυρόκρεμα δείτε εδω
250 γρ Βούτυρο Αγελαδινό 82% λιπαρά (θερμοκρασία δωματίου)
75 γρ Κρόκοι αυγών (4 κρόκοι)
150 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
40 γρ Νερό
2 γρ Άρωμα βανίλιας ή 2 Βανίλιες
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com