77
Υλικά
- κρεμμυδάκια στιφάδου 400 γρ
- σκόρδο 8 σκελ
- παντζάρια 150 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ψωμί 125 γρ
- κεφαλοτύρι 70 γρ
- κεφαλογραβιέρα 70 γρ
- βούτυρο 70 γρ
- τυρί φέτα 300 γρ
- τυρί κρέμα 300 γρ
- ξύγαλο 150 γρ
- αυγά 4 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- θυμάρι 1 κγ
Συνεχίζοντας τις προτάσεις μου για τα εορταστικά μας τραπέζια σας παρουσιάζω αυτή την τούρτα, ή cheesecake για άλλους, η οποία αγαπήθηκε πολύ από την παρέα που τη μοιραστήκαμε και ιδιαίτερα από τους πολύ μικρούς συνδαιτυμόνες μας.
Είναι μια πολύ καλή ιδέα για ένα γιορτινό γεύμα ή ένα μπουφέ, μιας και τρώγεται ευχάριστα κρύα.
Εμείς είχαμε την εξαιρετική τύχη να έχουμε στο ίδιο τραπέζι με την τούρτα, αυτό το εξαιρετικό κρέας για το οποίο περισσότερα θα μάθετε προσεχώς από τον ειδικό σε αυτά φίλο Slow Chefs . Επισκεφτείτε τη σελίδα του και δεν θα χάσετε.
Είναι μια πολύ καλή ιδέα για ένα γιορτινό γεύμα ή ένα μπουφέ, μιας και τρώγεται ευχάριστα κρύα.
Εμείς είχαμε την εξαιρετική τύχη να έχουμε στο ίδιο τραπέζι με την τούρτα, αυτό το εξαιρετικό κρέας για το οποίο περισσότερα θα μάθετε προσεχώς από τον ειδικό σε αυτά φίλο Slow Chefs . Επισκεφτείτε τη σελίδα του και δεν θα χάσετε.
Η ιδέα για την τούρτα είναι από
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr