69
Υλικά
- αρνί 500 γρ
- κατσίκι 500 γρ
- λάϊμ 4 φύλλα
- λεμονόχορτο 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 4 φύλλα
- γάλα καρύδας 500 ml
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κάσιους 12 τμχ
- κουρκουμάς 1 τμχ
Σήμερα, λοιπόν, επισκεπτόμαστε γευστικά την Ινδονησία και φτιάχνουμε ένα κίτρινο κάρυ με αρνί και γάλα καρύδας. Είναι από τα πλέον εύκολα πιάτα που έχουμε δοκιμάσει και από τα πλέον νόστιμα. Φυσικά όμως θα πρέπει να προμηθευτείτε lemongrass, φρέσκο κουρκουμά και φύλλα λάιμ από κάποιο ασιατικό supermarket, αλλιώς ο εξωτικός χαρακτήρας του πιάτου πάει περίπατο!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com