by admin

ΑΡΝΙ GULAI (GULAI KAMBING)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Σήμερα, λοιπόν, επισκεπτόμαστε γευστικά την Ινδονησία και φτιάχνουμε ένα κίτρινο κάρυ με αρνί και γάλα καρύδας. Είναι από τα πλέον εύκολα πιάτα που έχουμε δοκιμάσει και από τα πλέον νόστιμα. Φυσικά όμως θα πρέπει να προμηθευτείτε lemongrass, φρέσκο κουρκουμά και φύλλα λάιμ από κάποιο ασιατικό supermarket, αλλιώς ο εξωτικός χαρακτήρας του πιάτου πάει περίπατο!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com