by admin

ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το κεφάλι από το αρνί είναι αλήθεια ένα αρκετά περίεργο υλικό για μαγείρεμα. Δεν το σερβίρουν στα εστιατόρια και ακόμα δεν έχω εντοπίσει ούτε κάποια ταβέρνα σε κάποιο χωριό που να το σερβίρει. Προφανώς το τρώει κανείς μόνο στο σπίτι του. Από την άλλη μεριά όμως είναι κατανοητό, γιατί δεν αρέσει σε όλους. Βασικά το πιο σωστό θα ήταν να πω ότι δεν αρέσει στους περισσότερους! Στη δική μου οικογένεια όμως πάντα τσακωνόμαστε για το ποιος θα φάει το μυαλό και τη γλώσσα! Τα μάτια όμως εγώ δεν τα αγγίζω. Έχω και ένα όριο! Τέλος πάντων, ο πιο εύκολος, αποδοτικός και κατά τη γνώμη μου νοστιμότερος τρόπος να φτιάξετε το κεφαλάκι είναι σούπα! Είτε με ρύζι αβγολέμονο είτε όπως τη φτιάχνω εγώ σήμερα, με τραχανά! Όπως θα δείτε, έχω χρησιμοποιήσει ένα κατεβατό υλικά, αλλά μη σας τρομάξει αυτό! Όσα δεν έχετε, απλώς παραλείψτε τα. Αρκεί να μην τα παραλείψετε όλα! Πάντως σας εγγυώμαι ότι αν το τρώτε το κεφαλάκι, αυτή τη σούπα θα τη λατρέψετε!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Σούπες
Περισσότερες συνταγές: τραχανάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com