76
Υλικά
- ελαιόλαδο 150 ml
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρότο 2 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- γλυκοπατάτα 1 τμχ
- φακές 500 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κύμινο 2 κγ
- κάρυ 1 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
υλικά
150ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά (200γρ)
2 σκελίδες σκόρδο
2 μέτρια καρότα
2 κοτσάνια σέλερι
1 γλυκοπατάτα άσπρη (360γρ)
500γρ φάκες
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com