Υλικά
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- σάλτσα στρειδιών 2 κσ
- σησαμέλαιο 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κγ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- κοντοσούβλι 300 γρ
- μαγιά ξερή 1.5 κγ
- αραβοσιτέλαιο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ζάχαρη 2 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλεύρι μαλακό 350 γρ
Η αρχή της σχολικής χρονιάς πάντα με πιάνει απροετοίμαστη. Το πρωινό ξύπνημα, τα πήγαινε-έλα, το διάβασμα και το γενικότερο άγχος της καθημερινότητας αργεί λιγάκι να μου γίνει συνήθεια. Όχι πως συνηθίζεται ποτέ πραγματικά, αλλά λέμε τώρα! Γι’αυτό και άργησα να σας δώσω συνταγή, παρόλο που ήξερα ακριβώς τι θέλω να φτιάξω: τα πιο λαχταριστά ασιατικά γεμιστά ψωμάκια στον ατμό, τα γνωστά και ως bao buns ή baozi. Και αν δεν τα ξέρετε, θα τα μάθετε σύντομα, αφού έχουν αρχίσει και εμφανίζονται παντού, ως νέο φουντ-τρεντ.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu