180
Υλικά
- ρόκα 2 ποτ
- λόλα 1 τμχ
- μαρούλι σγουρό 1 τμχ
- αβοκάντο 0.5 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 0.25 φλ
- πιπεριές κίτρινες 0.25 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- καβουρόψιχα 6 τμχ
- καλαμπόκι 0.5 ποτ
- μέλι 1 κσ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
Μία σαλάτα με συνδυασμό γεύσεων την οποία φτιάχνω για να συνοδέψω τα αγαπημένα μου sushi... Μπορεί βεβαίως να καταναλωθεί και ως ολοκληρωμένο γεύμα καθώς περιέχει και πρωτείνη (crab sticks) και υδατάνθρακες (καλαμπόκι)... Το ντρέσινγκ μπορείτε να το διαφοροποιήσετε εσείς ανάλογα με τα γούστα σας... διάφορες εναλλακτικές επιλογές είναι ντρέσινγκ με μουστάρδα-μέλι-ελαιόλαδο και βαλσάμικο, σόγια σως-μέλι-ελαιόλαδο ή ακόμη και μόνο βαλσάμικο!!! Δοκιμάστε την, είναι απίθανη!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr