by admin

αθερίνα τηγανητή με ντιπ γιαουρτιού: σαν βόλτα στη θάλασσα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων. Την απολαμβάνουμε τηγανητή έξω, συνήθως παραλιακά ή στα ουζάδικα της πόλης, αλλά γίνεται εξίσου εύκολα στο σπίτι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ντιπ γιαουρτιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com