55
Υλικά
- αθερίνα 400 γρ
- αλεύρι 1.5 φλ
- σιμιγδάλι 2 κσ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 φλ
- δυόσμος 12 φύλλα
- ελαιόλαδο 2 κσ
- άσπρο πιπέρι -
Το μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων. Την απολαμβάνουμε τηγανητή έξω, συνήθως παραλιακά ή στα ουζάδικα της πόλης, αλλά γίνεται εξίσου εύκολα στο σπίτι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com