by admin

Ατομικά καρβελάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά του φρεσκοψημένου σπιτικού ψωμιού!Προσθέτουμε το νερό και ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου.Διαλύουμε το αλάτι σε 2 κουταλιές νερό και το προσθέτουμε στη ζύμη.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ψωμί ζυμωτό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com