59
Υλικά
- πίτες για σουβλάκια 3 τμχ
- τσένταρ 180 γρ
- μουστάρδα 1.5 κσ
- αυγά 1 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κσ
- γαρίδες 150 γρ
- ντομάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Μικρές, μεσαίες αλλά και μεγάλες. Από άσπρο αλεύρι, αλεύρι ολικής αλλά και από αλεύρι καλαμποκιού. Σ' αυτές τις τελευταίες θα σταθώ, καθώς ήταν σκέτη αποκάλυψη. Πολύ νόστιμες, πολύ "ελαφριές" στη γεύση αλλά και στην χώνευση ; -) με μοναδική αφράτη υπόσταση, και με μια ιδιαίτερη γεύση χάρη στο άλευρο καλαμποκιού.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com