by admin

Αχιβάδες “αλάνια”, με αυγά μιας…“αλανιάρας” κότας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η ... “παραγωγή” φέτος σε αχιβαδούλες ήταν αρκετά μεγάλη (καθαρή “γενοκτονία” στη πραγματικότητα). Έπρεπε λοιπόν να βρω και άλλους τρόπους να τις καταναλώσουμε, πέρα από τα εξαιρετικά “spaghetti με αχιβάδες”, σε λευκή ή σε κόκκινη σάλτσα, με …κρυμμένα “Μυστικά”  ή και χωρίς. Τούτη εδώ είναι συνταγή από την Versilia, μία παραλιακή πόλη της επαρχίας Lucca, στη βορειοδυτική Τοσκάνη, με την ατελείωτη πραγματικά χρυσή αμμουδιά της που, εκτός από το να προσελκύει πολλούς τουρίστες, κρύβει μέσα της, σε λίγα μόλις εκατοστά βάθος, μία ποικιλία άγριων αχιβάδων με πολύ νόστιμο κρέας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: αυγά, ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr