312
Ένα από τα project του φετινού καλοκαιριού ήταν να διαχειριστώ πολλά κιλά αχλάδια -ίσως και πάνω από 40- μέσα σε 3 ημέρες... Κομπόστα αχλάδι σε βάζο. Όσο απλό κι αν ακούγεται είναι ο πιο σοφός τρόπος να συντηρήσεις σύντομα μεγάλη ποσότητα φρούτου. Τα αχλάδια παίρνουν μια σύντομη βράση σε καυτό αραιό σιρόπι ζάχαρης -όσο να αποστειρωθούν-, τοποθετούνται σφικτά σε καυτά αποστειρωμένα βάζα, γεμίζουν με καυτό σιρόπι και σφραγίζονται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr