by admin

Αχλάδια με βύσσινα ποσέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αχλάδια με βύσσινα ποσέ, μια πρωτότυπη συνταγή. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα αχλάδια ποσέ σκέτα. Τα αχλάδια ποσέ σε κρασί (ή Poire à la Beaujolais ) είναι ένα κλασικό γαλλικό επιδόρπιο. Προέρχεται από τις αμπελουργικές περιοχές της Βουργουνδίας και της Λυών. Οι Γάλλοι με αυτόν την παρασκευή βρήκαν τον τρόπο για να καταναλώνουν φρούτα που δεν ωρίμαζαν. Με αυτό τον τρόπο τα φρούτα δεν θα πήγαιναν χαμένα. Συνδύασαν αποφλοιωμένα αχλάδια με κρασί και ένα μπουκέτο μπαχαρικά. Έτσι οι κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να μεγιστοποιήσουν τη σοδειά τους. Δημιούργησαν ένα πιάτο που αναδεικνύει τη φυσική γλυκύτητα του φρούτου με το αγαπημένο τους κρασί.
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: αχλάδι, αχλάδια, βύσσινο, ποσέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το icooktoheal.com

by admin

Αχλάδια με βύσσινα ποσέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αχλάδια με βύσσινα ποσέ, μια πρωτότυπη συνταγή. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα αχλάδια ποσέ σκέτα. Τα αχλάδια ποσέ σε κρασί (ή Poire à la Beaujolais ) είναι ένα κλασικό γαλλικό επιδόρπιο. Προέρχεται από τις αμπελουργικές περιοχές της Βουργουνδίας και της Λυών. Οι Γάλλοι με αυτόν την παρασκευή βρήκαν τον τρόπο για να καταναλώνουν φρούτα που δεν ωρίμαζαν. Με αυτό τον τρόπο τα φρούτα δεν θα πήγαιναν χαμένα. Συνδύασαν αποφλοιωμένα αχλάδια με κρασί και ένα μπουκέτο μπαχαρικά. Έτσι οι κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να μεγιστοποιήσουν τη σοδειά τους. Δημιούργησαν ένα πιάτο που αναδεικνύει τη φυσική γλυκύτητα του φρούτου με το αγαπημένο τους κρασί.
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com
Κατηγορία: Επιδόρπια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το icooktoheal.com