103
Υλικά
- αχλάδια 2 τμχ
- μαυροδάφνη 300 ml
- ζάχαρη 400 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γλυκάνισο 1 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- μασκαρπόνε 250 γρ
- λευκή σοκολάτα 80 γρ
Πολλές μέρες σκεφτόμουν τί γλυκό θα φτιάξω... μπισκότα, κεκάκια, τούρτες γλυκά και αλμυρά... όχι αυτή τη φορά θέλω κάτι άλλο!! Αυτό βρήκα στα ποσαρισμένα σε κρασί αχλάδια!!! Τη διαφορετικότητα (αν και όχι την πρωτοτυπία), τη φρουτώδη γεύση αλλά και την ελαφράδα του συγκεκριμένου επιδορπίου που βρίσκεται ανάμεσα στο φρούτο και το γλυκό.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com