86
Υλικά
Το θεματάκι που έχω με τη μυρωδιά του αυγού αλλά και με το να είναι καλά ψημένα για να μην έχουν φόβο σαλμονέλας το γνωρίζετε καλά. Όταν, λοιπόν, ετοιμάζω αυγά "ανακατεμένα" ή αλλιώς στραπατσάδα τα θέλω καλά ψημένα. Όμως, πολλές φορές δεν μου αρέσει το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ "σφιχτό" και χωρίς υγρασία. Τώρα πια... νομίζω ότι βρήκα τη λύση ...θέλετε να δείτε τί έκανα; Ετοιμαστείτε... έχετε 2 αυγά, λίγο τυρί, 2 φέτες ψωμί και λίγο γιαούρτι;;; Φτιάχνετε ένα πρωινό θαύμα σε 5-6 λεπτά...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com