165
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- μπέϊκον 4 φέτ
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- βούτυρο 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- λάδι τρούφας 2 σταγ
Μπορεί το brunch να δημιουργήθηκε ειδικά για τους ξενύχτηδες του Σαββατόβραδου, ταιριάζει γάντι όμως σ' όλους τους χουζουρεύοντες της Κυριακής. Γκουρμέ παραμυθία για την πείνα ανάμεσα σε πρωινό και γεύμα, με φρέσκα αυγά και μπέικον στο φούρνο, ψημένα σε φόρμα μάφιν. Ιδέα με πολλά πρόσωπα που αλλάζει ανάλογα με τα υλικά, τις γεύσεις που προτιμάμε και την διάθεση...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com