23
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
Υλικά (για 2 άτομα) 4 αυγά μεγάλα φρέσκα Ελαιόλαδο ή βούτυρο φρέσκο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Σε ζεστό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, αφήνουμε να ζεσταθεί το ελαιόλαδο ή το βούτυρο Σπάμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι, με προσοχή έτσι ώστε ούτε να σπάσει ο κρόκος τους, ούτε να μας πέσουν τσόφλια Τηγανίζουμε, μέχρι να ''ασπρίσει'' το ασπράδι (περίπου 1') Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί Αναρτήθηκε από
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com