by admin

Αυγό (αβγό) - διατροφική αξία, χρήση, διαχείριση και ασφάλεια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όταν μιλάμε για αυγά, οι περισσότεροι από μας εννοούμε αυτά των πτηνών, κυρίως της κότας, και πολύ σπάνια της πάπιας, της χήνας, του ορτυκιού, ή της στρουθοκαμήλου. Το αυγό, είναι η μία από τις δύο (η άλλη είναι το γάλα) πλήρεις φυσικές τροφές, που περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: αυγά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com