196
Υλικά
- κότσι μοσχαρίσιο 4 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 0.5 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 φλ
- πομοντόρια 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1.5 φλ
- ζωμός κοτόπουλο 1.5 φλ
- μαϊντανός 12 κλων
- λεμόνι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- αντσούγιες 2 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- κριθαράκι 1 πκτ
- ζωμός κοτόπουλο 6 φλ
- ζωμός λαχανικών 6 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- σαφράν 2 φακ
- βούτυρο 2 κσ
- παρμεζάνα 0.5 φλ
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του κόστους του. Το οσομπούκο μιλανέζε πλάι στο χρυσό κριθαράκι με σαφράν είναι το πιάτο που στέκεται οπουδήποτε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com