by admin

Βακαλάος Πλακί με Πατάτες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και φρέσκος μπορεί να μαγειρευτεί με διάφορους τρόπους. Στην Ελληνική κουζίνα συνήθως μαγειρεύεται βραστός με άφθονα λαχανικά, ως σούπα... Η συνταγή που σας προτείνω είναι παραδοσιακή ελληνική και πολύ δημοφιλής στην περιοχή μου. Δίνει ένα αρωματικό και νοστιμότατο πιάτο που, αν τυχόν ψηθεί σε ξυλόφουρνο, θα σας μένει αξέχαστο!...

.

Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιάρος πλακί, ψάρια πλακί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com