78
Υλικά
Αυτά τα νόστιμα, ελαφρώς πικάντικα, αυγά με το ζωντανό χρώμα εξωτερικά, πέραν από το ότι είναι ιδανικά για ένα πάρτι που θα κάνετε οποιαδήποτε εποχή του έτους, είναι και ένας πολύ καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τα βρασμένα πασχαλινά αυγά σας.Το θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα σηκώνεστε τα βράδια για να τσιμπάτε κι’ από ένα. Να γιατί και εγώ τα ονόμασα: «Βαμμένα κόκκινα αυγά, τουρσί, για τη νύκτα»!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr