53
Υλικά
- αρακάς 250 γρ
- ζαμπόν 150 γρ
- γκούντα 150 γρ
- τσένταρ 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- γιαούρτι 1 φλ
- κρέμα γάλακτος 0.5 φλ
- αλάτι -
- αλεύρι -
- ζύμη κουρού -
Υλικα 250 γραμ αρακα κονσερβα ή κατεψυγμενο, που θα τον βρασετε ομως 150 γραμ ζαμπον κυβακια 150 γραμ γκουντα ή τσενταρ 1 αυγό χτυπημενο Αλέύρι για ολες τις χρήσεις, 2 κουταλια της σούπας 1 φλυτζάνι γιαουρτι 1/2 φλυτζάνι κρεμα γαλακτος Λιγο αλάτι Λιγο αλευρι εξτρα, για το πλασιμο στον παγκο Ζύμη κουρου, ετοιμη ή σπιτικη
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr