by admin

ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΙΕΣ ΤΑΡΤΕΣ FROLLA MILANO // FROLLA MILANO

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια κλασσική βάση για τάρτες, ιταλιστί πάστα φρόλα (pasta frolla), από τον κορυφαίο ιταλό ζαχαροπλάστη Iginio Massari. Την ζύμη αυτή, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε φίνα, τραγανά μπισκότα, απλά ή με γέμιση.
Στα υλικά της συνταγής θα βρείτε βούτυρο, μέλι και μόνον 1 κρόκο αυγού. Η απουσία υγρών, αλλά και η αποφυγή εγκλωβισμού αέρα μέσα στην ζύμη κατά την παρασκευή της, δίνει μία frolla ιδανική για να φτιάξετε τάρτες με λεπτεπίλεπτη διακόσμηση, καθώς κατά το ψήσιμο δεν φουσκώνει πολύ, με αποτέλεσμα να διατηρούνται τα σχέδια που θα σχηματίσετε στην επιφάνεια της.
Η συνταγή αυτή έχει έναν βαθμό δυσκολίας, καθώς είναι σημαντικό να τηρηθούν κάποιοι κανόνες κατά την παρασκευή της, ώστε να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: γλυκές τάρτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com