71
Υλικά
- βούτυρο γάλακτος 1 φλ
- μαργαρίνη 1 φλ
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι 6 φλ
- κονιάκ 0.5 φλιτζανάκι
- ζάχαρη 2.5 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- μαγειρική σόδα 1 κφτ κγ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
Μοναστηριακή συνταγή του Γέροντα Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναχράντου Άνδρου, Αρχιμ. Ευδόκιμου Φραγκουλάκη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr