177
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αλεύρι 300 γρ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- νισεστέ 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αυγά 4 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού 0.5 κγ
- υποβρύχιο βανίλια 400 γρ
Η Σόφη μας προτείνει μια συνταγή βασιλόπιτας για να μυρίσει το σπίτι μας «Πρωτοχρονιά». Υλικά: 250 γρ.βούτυρο αγελαδινό αλλά σοφτ (μαλακό) σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ.γιαούρτι χαμηλά λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ.ζάχαρη 300 γρ. αλεύρι 100 γρ.κορν φλάουρ ή νισεστέ 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ 4 αυγά 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 1 κ.γ ξύσμα πορτοκάλι 1/2 κ.γ ξύσμα λεμόνι Για το γλάσο: 400 γρ.βανίλια γλυκό υποβρύχιο
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr