122
Υλικά.
200 γρ. βούτυρο αγελαδινό
4 αυγά
300 γρ. Ζάχαρη
400 γρ. Αλεύρι φαριν απ
2 κ.σ. αλεύρι
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. βανίλια με άρωμα πορτοκάλι
4 κομμ. μαστίχα κοπανισμένη
1 σταλιά στη μύτη του κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. μαχλεπι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι μεγάλο
100 ml. γάλα φρέσκο
ζάχαρη άχνη - για την διακόσμηση
για την βουτηρόκρεμα
125 βούτυρο
1 κ.γ. υγρή βανίλια
2 κ.σ κρέμα γάλακτος
200 γρ. ζάχαρη άχνη
1 πρέζα αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com