67
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 φλ
- γάλα φρέσκο 1.25 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- βούτυρο 0.5 φλ
- ηλιέλαιο 0.5 φλ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- Grand Marnier 0.5 φλ
- κονιάκ 0.5 φλ
- κουαντρό 0.5 φλ
- καρύδια 1.5 φλ
- καρύδια 0.5 φλ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
Κάθε χρόνο η χαρά για το παλιό που φεύγει και για το νέο που έρχεται είναι ίδια. Αυτή είναι η δύναμη της προσδοκίας...της γλυκιάς αυτής αναμονής για το καλύτερο που θα έρθει και θα φέρει την ευτυχία. Γιατί από τότε που οι άνθρωποι μετράνε τη ζωή με τις χρονιές, το κλείσιμο ενός χρόνου είναι που ανανεώνει ελπίδες και φρεσκάρει όνειρα και αυτή η υπόσχεση που φέρνει η νέα χρονιά μεταβιβάζεται από χρόνο σε χρόνο και η προσδοκία για κάτι καλύτερο είναι αυτό το κοινό στοιχείο που υπάρχει πάντα, ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com