28
Υλικά
- καρύδια 125 γρ
- αμύγδαλα 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 250 γρ
- φαρίνα 250 γρ
- δαμάσκηνα 250 γρ
- σταφίδες 50 γρ
- αυγά 6 τμχ
- μαργαρίνη 250 γρ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα λευκή 250 γρ
- ελαιόλαδο 2 κγ
Υλικά
250 γ. καρύδια και αμύγδαλα μαζί
250 γ. άχνη
250 γ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
50 γ. σταφίδες
6 αυγά
200 γ. κονιάκ
250 γ. μαργαρίνη
1/2 κ. γλυκού γαρύφαλλο
1 κ. γλυκού σμυρνιό
1/2 κ. γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.gandmclub.com