56
Υλικά
- φαρίνα 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αυγά 3 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 140 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- αμύγδαλα 250 γρ
- φουντούκι 250 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κγ
- ξύσμα λεμονιού 0.5 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 150 ml
- ζάχαρη άχνη 0.5 φλ
- σταγόνες σοκολάτας 1 σακ
Πανεύκολη Βασιλόπιτα-Κέικ με ξηρούς καρπούς για ευημερία, όπως απαιτεί η παράδοση, με λίγο φρέσκο βούτυρο και τρία μόνο αυγά. Αντί για ζάχαρη γλυκαίνει, όσο χρειάζεται, από το γάλα και αρωματίζεται εξαιρετικά από το ξύσμα των εσπεριδοειδών!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com