51
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- καρύδια 0.5 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- σταφίδες 0.5 φλ
- σταφίδες μαύρες 0.5 φλ
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά 500 γρ. αλεύρι φαρίνα 250 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 4 αυγά 2 φλ. ζάχαρη 1 κ γλ. baking powder 2 βανίλιες 1/2 φλ. καρύδια (χοντροκομμένα) 1/2 φλ. αμύγδαλα 1/2 φλ. σταφίδες ξανθές ή μαύρες 1 φλ. γάλα φρέσκο 1 κ γλ ξύσμα πορτοκάλι 1/2 φλ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού Για τη διακόσμηση Ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com