57
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
- μαργαρίνη 220 γρ
- ζάχαρη 480 γρ
- αυγά 6 τμχ
- γάλα φρέσκο 270 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 4 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Η πιο αφράτη βασιλόπιτα που μπορούμε να φτιάξουμε.
Η συνταγή αυτή, είναι της πολύ αγαπημένης θείας μου Αντωνίας, που τη φτιάχνει ανελλιπώς τα τελευταία 35 χρόνια.
Γίνεται με μαλακό αλεύρι και μαργαρίνη, ενώ το λεμόνι που περιέχει της δίνει υπέροχο άρωμα και γεύση.
Η συνταγή αυτή, είναι της πολύ αγαπημένης θείας μου Αντωνίας, που τη φτιάχνει ανελλιπώς τα τελευταία 35 χρόνια.
Γίνεται με μαλακό αλεύρι και μαργαρίνη, ενώ το λεμόνι που περιέχει της δίνει υπέροχο άρωμα και γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com