75
Υλικά
- γάλα 1.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.67 κγ
- αυγά 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- λάδι 1.5 φλιτζανάκι
- μαχλέπι 1 κγ
- μαστίχα Χίου 0.33 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- σταγόνες σοκολάτας 100 γρ
- αλεύρι 850 γρ
Είμαι πολύ περήφανη γ΄αυτή τη βασιλόπιτα. Για το πόσο φούσκωσε, πόσο αφράτη έγινε, πόσο μυρωδάτη , εμφανίσιμη, και τι άλλο, νόστιμη βέβαια. Μπορούμε τη συνταγή να την κάνουμε υπέροχο τσουρέκι και να την απολαμβάνουμε όλο το χρόνο. Γι΄αυτό θα την πούμε μια βασιλόπιτα παντός καιρού, επειδή μπορούμε να την φτιάχνουμε όλο το χρόνο.
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com