by admin

Beetroot & feta cheese homemade ravioli / Ραβιόλι με πατζάρι & φέτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Και σαν η χειροποίητη πάστα να μην ήταν αρκετή από μόνη της, θέλησα να δώσω και χρώμα χρησιμοποιώντας πουρέ πατζαριού. Τα πατζάρια που χρησιμοποίησα σε αυτή τη συνταγή και για τη ζύμη και για τη γέμιση/σάλτσα ψήθηκαν στο φούρνο με ελάχιστο ελαιόλαδο και αλατοπίπερο μέχρι να μαλακώσουν. Εκεί θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι το πολτοποιημένο πατζάρι που προσθέτουμε στη ζύμη αποτελεί μαζί με τα αυγά την υγρασία και πρέπει να εξισορροπηθεί σωστά με τα στερεά υλικά, στην συγκεκριμένη συνταγή το αλεύρι και το σιμιγδάλι.

Για τη γέμιση χρησιμοποίησα ψητά πατζάρια, καρύδια, σκόρδο, λεμόνι, μυρωδικά και θρυμματισμένη φέτα!

Διάβασε τη συνταγή στο mynutricalendar.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ραβιόλια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mynutricalendar.com