109
Υλικά
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- μόρφατ 250 γρ
- γάλα εβαπορέ 400 γρ
- λοβός βανίλιας 0.5 τμχ
- oreo 1 πκτ
- πραλίνα 100 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- σιρόπι καραμέλας 80 γρ
- σταγόνες λευκής σοκολάτας 100 γρ
Υλικά για 10-12 μερίδες: 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα 250 γρ. μόρφατ κρέμα 400 γρ. γάλα εβαπορέ (1 μεγάλο κουτί) 1/2 λοβό βανίλια Μαδαγασκάρης Για την γέμιση: 1 πακέτο μπισκότα όρεο (12-14 μπισκότα) 100 γρ. πραλίνα υγείας ή κουβερτούρα λιωμένη 80 γρ. σιρόπι καραμέλας 100 γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας Για ντεκόρ: μπισκότα, σταγόνες σοκολάτας, σιρόπι καραμέλας, δυόσμο.
Διάβασε τη συνταγή στο xristinasmageiremata.blogspot.com