82
Υλικά
- lumaconi 250 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μπέϊκον 80 γρ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- σέλερι 2 φύλλα
- λευκό κρασί 150 γρ
- τοματοπελτές 3 κσ
- ντοματάκια 1 συσκ
- ζωμός λαχανικών 500 γρ
- ζωμός βοδινού 500 γρ
- ντοματίνια 12 τμχ
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή με κιμά. Τα γνωστά σε όλους μας "μακαρόνια με κιμά" μπορούν να έχουν μια πιο νόστιμη γεύση, μια πιο ευφάνταστη παρουσία και γιατί όχι, εορταστική! Τα Kitchen Stories σάς προτείνουν τα κοχύλια Lumaconi, γεμισμένα με αυτή την υπέροχη σάλτσα και πασπαλισμένα με παρμεζάνα. Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es