by admin

Βουβάλι σε σάλτσα Λευκού Κρασιού & Μουστάρδας, με Μανιτάρια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ιδέα ήρθε από κλασικές σιγομαγειρεμένες συνταγές της Γαλλικής κουζίνας (τύπου Μπουργινιόν) που καταφέρνουν ξεκινώντας με βάση το κρασί να βγάλουν στο δίωρο ένα κρέας μαλακό χωρίς να είναι στεγνό και τελικά μέσα από απλή τεχνική, μια όμορφη πηχτή σάλτσα...
Μια απλή σχετικά συνταγή με λίγα αλλά εκλεκτά υλικά και κοντά στις δυο ώρες μαγείρεμα στη κατσαρόλα.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: λευκή σάλτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr