70
Υλικά
- βούτυρο 470 γρ
- ζάχαρη 175 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αλεύρι 650 γρ
- κουβερτούρα 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
- μέλι 20 γρ
Υλικά 470 γρ. βούτυρο 175 γρ. ζάχαρη 3 αυγά 650 γρ. αλεύρι Για την επικάλυψη σοκολάτας 1 κουβερτούρα 125 γρ. κρέμα γάλακτος 20 γρ. μέλι Ζεσταίνουμε την κρέμα να κάψει όχι όμως να βράσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα στην κρέμα την κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε με μαρίζ να ομογενοποιηθεί το μίγμα και προσθέτουμε το μέλι. Αφήνουμε το γλάσο στην άκρη να κρυώσει για να το χρησιμοποιήσουμε μετά. ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net