by admin

Brioche: Η γαλλική φινετσάτη εκδοχή ενός πολύ "τρυφερού" και ελαφρά γλυκού ψωμιού!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το Brioche είναι ένα -ελαφρά- γλυκό και βελούδινο, σε υφή, είδος ψωμιού. Είναι ένα χαρακτηριστικό αρτοποίημσ της Γαλλικής ζαχαροπλαστικής. Είναι από τα πιό ωραία, εύπλαστα και παράλληλα εύγευστα ζυμαράκια.Χάρη στην πλούσια και πολύ αφράτη και τρυφερή υφή του είναι αγαπητό σε πολλές παραλλαγές: Κλασσικά περιέχει σταφίδες ή κομματάκια σοκολάτας αλλά πολλές φορές είναι απλά σκέτο. Είναι ένα πολύ πλούσιο ζυμάρι που αυτό φαίνεται και στη γεύση και στην υφή του. Μια κλασσική συνταγή για παράδειγμα, με το αλεύρι που περίπου σας δίνω στη συνταγή μου, θα μπορούσε να περιέχει 6 αυγά και 250 g βούτυρο!!
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: γλυκό ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το christiespicnic.blogspot.com