Υλικά
- φιστίκι Αιγίνης 200 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 400 γρ
- ροζ πιπέρι 30 γρ
- βούτυρο 210 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι 120 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 150 ml
200 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψίχα 250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πικρή 250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος 30 γρ. ροζ πιπέρι σε κόκκους 210 γρ. Βούτυρο 250 γρ. Ζάχαρη κοινή 4 Aυγά 120 γρ. Αλεύρι 1 Βανίλια Επικάλυψη 150 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος 150 ml. κρέμα γάλακτος
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr